Автомобілі державної власності на УУБ

Автор:marroneart

Автомобілі державної власності на УУБ

Електронні аукціони на території країни користуються великою популярністю. На них продають устаткування для промислових підприємств, майно банкрутів, нерухомість, землю та інше. Серед лотів можна зустріти також транспортні засоби. Процедура проходить швидко, просто та без особливих витрат.

Успішна торгівля транспортом через Прозорро.Продажі

Покупка машини через електронний аукціон стане вдалим способом зекономити гроші та купити якісний, функціональний автомобіль. Транспорт на акредитованих майданчиках буде набагато доступнішим, проте технічні характеристики в них не гірші, ніж у моделей, котрі можна знайти в автосалоні.

Якщо перейти за посиланням www.uub.com.ua/rus/prozorro/sale/avtomobili/, можна побачити, що майданчик «Української Універсальної біржі» спеціалізується на:

  • легкових та вантажних автомобілях;
  • транспорті преміум-классу;
  • автомобілях для пасажирських перевезень;
  • броньованих автомобілях;
  • спецтехніці особливого призначення.

Мінімальна вартість лоту на аукціоні може становити 15000 грн. Крім майже нових моделей, державні та комунальні підприємства часто виставляють на продаж транспортні засобі, які уже не можуть виконувати свої функції. Ії купують автомобільні майстерні та використовують в якості запчастин.

Особливості купівлі автомобіля

Завдяки системі Прозорро.Продажі держава успішно реалізує активи, котрі роками зберігалися в запилених приміщеннях, нікому не потрібні. Зараз вони стали додатковим джерелом прибутку.  Головна задача електронних аукціонів – формування умов для відкритих на прозорих продажів державного майна. Серед переваг електронних майданчиків чесність та рівний доступ кожного учасника. Завдяки такому підходу система викликає довіру серед населення. Кількість покупців регулярно збільшується.

Спостерігати за аукціоном в інтернеті є можливість у громадських активістів, волонтерів, представників преси або звичайних громадян. Механізм роботи системи робить неможливим використання корупційних схем. Будь-які порушення відразу фіксуються, а винуватці притягуються до відповідальності. Спеціалісти майданчику УУБ з готовністю дадуть відповідь на усі поставлені запитання, розкажуть правила оформлення заявок, своєчасно нагадають про заплановані торги, відкриють професійні секрети для досягнення успіху.

Об авторе

marroneart administrator