Проведення аукціонів, на яких в Черкасах з’явилася можливість придбати необроблену деревину

Автор:marroneart

Проведення аукціонів, на яких в Черкасах з’явилася можливість придбати необроблену деревину

Навіщо потрібна необроблена деревина. Її використовують для того, щоб виготовляти пиломатеріали. Купівля даної сировини в великих обсягах раніше була доступна обраним. З огляду на наявність чорних схем, якщо підприємець хотів купити необроблених ліс, наприклад, в Черкасах, йому було необхідно заплатити достатню кількість грошей та забезпечити, так звані, відкати.

Тепер, з 2020 року така схема більше не працює. Може і є ті підприємці, які як і раніше намагаються обдурити систему, проте це буде тривати не довго. Та й не вигідні такі угоди. Справа в тому, що з лютого 2020 роки держава запустила ринок продажів необробленої деревини за допомогою прогресивної і діючої системи Прозорро.

Система з 2016 року зарекомендувала себе надійністю і прозорістю проведення операцій. Тепер, торги за необроблену деревину також підлягатимуть надійної процедурі, в якій контроль здійснюють як учасники, так і адміністрація товарної біржи.

Хто забезпечує проведення відкритих торгів в Черкасах?

Українська універсальна біржа є офіційною товарною біржою, котра має дозвіл на проведення операцій з продажу необробленого дерева. Безумовною вигодою від цього є наявність механізмів контролю. Всі угоди максимально прозорі, а тому конкуренція дозволяє встановлювати вигідні і розумні ціни. Крім того, тепер вітчизняні компанії, які раніше не опускали до укладання угод, здатні не тільки брати участь, а й перемагати на онлайн-аукціонах.

З огляду на той факт, що ринок необробленої деревини на даний момент відрізняється не тільки своєю актуальністю, а й новизною можливостей, вигода від таких угод буде максимальна як для підприємств, так і для держави. Тільки за 2020 рік послугами товарної біржі Українська універсальна біржа скористалися 16 тисяч разів і успішно провели виграні угоди.

Важлива інформація для проведення торгів

Більш детально розібрати інформацію щодо торгівлі необробленою деревиною в Черкасах можна перейшовши за посиланням https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/yak-prohodyat-auktsioni-z-prodazhu-neobroblenoi-derevini-v-cherkasah-na-prozorrosale/. Рекомендуємо ознайомиться з усім функціоналом товарної біржі УУБ щоб визначити для себе єдино вірного партнера.

Варт пам’ятати, що торгівля будь-яким доступним для системи Прозорро товаром можлива тільки на спеціальних, сертифікованих електронних майданчиках, як Українська універсальна біржа.

Об авторе

marroneart administrator