Продаж заарештованої власності в системі Прозоро

Автор:marroneart

Продаж заарештованої власності в системі Прозоро

Продаж арештованого майна — перспективний напрямок діяльності систем електронних торгів. На сьогоднішній день реалізація арештованого майна проводиться за закритою схемою, з обмеженням доступу інформації і обмеженістю даних про учасників тендерів. При використанні відкритої системи торгів можна залучити більшу кількість бажаючих придбати арештовані активи, збільшити реальний прибуток за рахунок його продажу.

Система Прозоро-Продажі дозволяє максимально відкрито і доступно продавати, і купувати майно, вона зобов’язує всіх учасників торгів пред’являти дані про себе і контролюється відразу з трьох сторін — бізнесом, суспільством і державою. За час існування системи, на ній вже було проведено величезну кількість угод, а сумарна виручка з проданих лотів перевищила 21 мільярд гривень. Розвиток системи електронних торгів відкритого типу Прозоро дозволить реалізовувати арештоване майно максимально вигідно, виключаючи можливість виникнення змови, корупційних схем. Нерідкі випадки, коли нечисті на руку чиновники укладають угоду з власником арештованого майна і продають його йому ж за мінімальною вартістю.

Сьогодні в Прозоро вже реалізується майно організацій-банкрутів, а також інше майно, як приватна, так і державна, а крім того — продукція підприємств і їх активи. Ознайомитися з повним переліком продаються через систему лотів можна на сайті: sale.ueex.com.ua — офіційному учаснику системи Прозоро.

Перевага Прозоро

Крім переваг, зазначених раніше, система Прозоро-Продажі дозволяє вести операції з купівлі-продажу в режимі онлайн, зникає необхідність відвідувати і переглядати велику кількість місць. Всі дані, надані всередині системи — перевірені і актуальні. Можливість отримати вільний доступ до зроблених ставок і результатами торгів — запорука прозорості та відкритості системи. Це дозволяє виключити незаконні дії з боку уповноважених осіб, ігнорувати зроблену організацією або приватною особою ставку без особливих причин. Рівність можливостей і вільний доступ до лотів дозволяє забезпечувати не тільки прозорість угод, але і залучати велику кількість учасників торгів, а їм, в свою чергу — підбирати найбільш оптимальні варіанти для вирішення фінансових, виробничих питань.

Взяти участь в торгах може будь-хто: частное лицо, компанія з будь-якою формою власності, зареєстровані в Україні, а також приватні компанії з-за кордону. Для цього необхідно просто пройти швидку реєстрацію та відправити необхідні документи. Після — отримати доступ до аукціонів і ставками на них. Крім того, здатність відстежувати результати проведення аукціону, складання стратегії на наступний і відкритість даних про учасників дозволяє краще готуватися до вигідну покупку, навіть в тому випадку, якщо в перший раз не вийшло зробити переможну ставку.

Купівля арештованих активів Прозоров

Продаж арештованого майна має безліч нюансів, розібратися з якими під силу тільки фахівцям — з цієї причини його краще доручати професіоналам. Багато покупців вибирають публічні аукціони саме за їх ефективність і прозорість. Тут немає упередженості — робити ставки і перемагати в торгах може будь-хто, досить просто вчасно пройти реєстрацію на сайті sale.ueex.com.ua/filter/arrested-property. Вона не займає багато часу, а ефективність торгів дозволяє купувати лоти за найвигіднішими цінами.

Об авторе

marroneart administrator