Створення нової системи торгівлі

Автор:marroneart

Створення нової системи торгівлі

ProZorro.Sale – унікальний та інноваційний маркетплейс з продажу майна збанкрутілих банків, який може похвалитися своєю законністю та доступністю.

Давно вже було чути прохання населення про безкоштовний доступ до онлайн-аукціонів, в результаті влада країни відкрито виступила проти корупції і відкрила систему продажу нерухомості Прозорро.Продажі. ВРУ узаконила процес продажу ліквідованого майна (рухомого та нерухомого) через цю систему, отже, популярність платформи різко зросла, а довіра до неї з боку потенційних клієнтів значно зміцнилася. Тепер онлайн-аукціони доступні всім без винятку, що робить їх прозорими, позбавленими будь-яких корупційних угод.

Як купити нерухомість через Прозорро.Продажі

У 2019 році було прийнято закон про введення в дію Кодексу України, який дозволяє максимально чисто реалізувати договір з Інтернет-підтримкою.

В результаті цієї платформи було прийнято досить доступне для будь-якого заходу, що дозволило реалізувати угоду максимально відкрито. У цій схемі виграють і клієнт, і продавець: учасник аукціону, той, хто планує укласти угоду, може зробити це швидко, довго не збираючи купи паперів, а продавець, в свою чергу, багато більша ймовірність позбутися від накопичених боргів завдяки платформі.

Провівши опитування серед державних службовців, більше половини респондентів погодилися з новою системою продажу нерухомості банкрутів.

Участь у торгах за допомогою УЕБ

Незабаром стартує продаж нерухомості у вигляді комунальних і нежитлових земельних ділянок, але експерти та учасники онлайн-аукціонів, задають ті ж питання, що й раніше: наскільки вигідними будуть аукціони для клієнтів ? Чи зможуть придбати нерухомість не тільки найавторитетніші та заможні бізнесмени? Як забезпечити чесну угоду і не бути обдуреним? Усі рішення тривожних проблем можна знайти на сайті Української енергетичної біржі. Торгівля на цій платформі відрізняється своєю законністю, тому у продавців і клієнтів немає підстав сумніватись в прозорості продажу товарів.

Продаж нерухомості на цьому сайті допустимий через його законність та швидкість. За підтримки інтернет-платформи Prozorro продається майно банків-банкрутів. Всі документи подаються на початку і все, що потрібно зробити потенційним учасникам онлайн-аукціонів з продажу ліквідованої нерухомості банків-банкрутів – це зареєструватися на сайті та подати заявку на участь в аукціоні.

Купівля-продаж спрощується в кілька разів за допомогою електронної платформи для аукціонів Prozorro. Не багато людей хочуть мучитися з паперами і присвячувати свій час тільки цьому. Також сайт має максимально доступний і зрозумілий інтерфейс, готовий допомогти потенційним учасникам аукціону укласти угоду з майном банків-банкрутів.

Новий товар в системі Прозорро.Продажі

В результаті нещодавно прийнятого рішення Верховної Ради було створено закон про продаж земельних ділянок. Тому з 1 липня кожен охочий матиме можливість придбати нерухомість на спеціальній інтернет-платформі.

Завдяки сумлінній системі онлайн-аукціонів у сервісі Prozorro немає торгового середовища з нечесним продажем земельних ділянок з підтримкою зв’язків та хабарів. Аукціони доступні кожному. Більше про земельні торги за підтримки системи Прозорро Продажі https://sale.ueex.com.ua/news/aukcion-zemli-u-m-lqviv-osoblyvosti-elektronnoqi-procedury. Портал гарантує відкрити аукціони за процесом котрих можуть спостерігати всі бажаючі.

В аукціоні беруть участь організатори, доповідачі та суперники, які борються за права на землю. Організатори – це люди, які купують або орендують землю, нерухомість та інші активи. Доповідач — це той, хто може зберегти запит на передачу часу, цінностей та інших факторів іншим групам. В результаті угоди укладається договір між двома сторонами – організатором та учасником. Договір укладається та підписується в присутності компетентних та поінформованих юристів, які осмислюють всю інформацію по лоту.

Національна комісія з цінних паперів та фондових ринків надала Українській енергетичній біржі відповідні ліцензії на діяльність на ринках капіталу. Зокрема, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку надає відповідну документацію, яка дозволяє Українській енергетичній біржі організувати клірингову дію з визначення зобов’язань, а також організувати торгівлю продукцією на товарних біржах.

Разом з цим комісія завершила реєстрацію нових правил Української енергетичної біржі, які відповідають новому закону. Для отримання відповідної ліцензії біржа провела реорганізацію структури та надзвичайно значну підготовку.

Об авторе

marroneart administrator