Купівля кругляка сосни через онлайн-аукціон

Автор:marroneart

Купівля кругляка сосни через онлайн-аукціон

Завдяки нововведеннями, котрі пов’язані з системою торгів «ProZorro», наразі можна купити необроблену деревину сосни у Харкові та інших містах Україні, без зайвої бюрократії, за прийнятні гроші. Починаючи з 01.02.2020, почалася публічна реалізація великих партій пиломатеріалів, долучитися до якої, можуть всі бажаючі. Щоб стати учасником, достатньо зареєструватися на Українській енергетичній біржі.

Як з’явилася система купівлі/продажу через онлайн-аукціони

Система «ProZorro»  і посередники по типу sale.ueex.com.ua створюють зручні, зрозумілі та чесні умови для продажу кругляка сосни, і не тільки. Адже раніше пиломатеріали реалізовували по принципи прямих продажів, а тому іноді не було можливості перевірки законності і відповідності таких угод. Все змінилося після Постанови № 1178, котра ввела обов’язкові онлайн-торги для партій кругляка сосни, об’ємом більше ніж 150 м³. Проект був розроблений Офісом ефективного регулювання та Державним лісовим агентством, разом з ініціативною групою активістів.

Поки нові вимоги стосуються великих лісних господарств, котрі мають дохід в більш ніж 10 млн. грн. на рік. В планах зобов’язати вести діяльність через систему аукціонів і невеликі організації. Це все необхідно для того, щоб електронні торги проходили прозоро і в межах визначених законодавством України.

Вигідні ціни на кругляк сосни у Харкові

Не кожен майданчик для торгів має відповідну акредитацію, тому треба добре все перевірити, перш ніж починати співпрацю. ТБ УЕБ є надійним посередником, то ж перейдіть за посиланням https://sale.ueex.com.ua/news/prodam-lis-kruglyak-sosny-u-harkovi-na-majdanchyku-tb-ueb, щоб самостійно впевнитися в цьому. На головній сторінці можна знайти розділ деревина, та за допомогою спеціальних фільтрів знайти матеріал, котрий повністю задовольняє потреби:

  • довжина;
  • порода;
  • діаметр колоди;
  • вік;
  • клас якості.

Кругляк сосни користується великим попитом в Харкові, достатньо поглянути на цифри – більше 8 млн. грн. відрахувань до бюджету держави лише у 2020 році. Це сума, котру сплатили користувачі майданчика УЕБ. Загальний прибуток прозорих аукціонів склав 233,8 млн. грн. То ж приєднуйтеся, щоб оцінити всі переваги онлайн-аукціону.

Об авторе

marroneart administrator