На які індикатори слід звернути увагу під час руху ціни біткоіна?

Автор:marroneart

На які індикатори слід звернути увагу під час руху ціни біткоіна?

Інвестори завжди шукають індикатори, щоб зрозуміти або пояснити рух ціни активу. Хоча легко пов’язати заяву регулятора або законодавство, що готується, з рухом ціни, зазвичай це не дає повної картини. Деякі цінові дії відбуваються через збіг або чисту непов’язану удачу. Спочатку біткоін продемонстрував дикий рух, піднявшись з $20 000 до $65 000, а потім знову звалившись до рівня менше $30 000. 

Почати торгувати криптовалютами ви можете на майданчику https://www.bybit.com/ru-RU/. Тут також можна вивчити графік курсу біткоіна за весь час. У криптовалютній індустрії дуже складно визначити час для входу в позицію або вгадати ціну, скажімо, біткоіна. Однак є деякі ключові індикатори, на які всі біткоін-інвестори повинні звертати увагу. Що це за показники?

Біржовий баланс

Більша частина торговельної активності відбувається на централізованих біржах. Більшість трейдерів і всі спекулянти тримають свої монети на біржах, щоб скористатися раптовими коливаннями цін. Кількість біткоіна на біржах дає уявлення про те, що думають великі інвестори. Наприклад, за останні кілька місяців біткоін йшов з бірж найшвидшими темпами за всю свою історію. Цей відтік монет вказує на те, що біткоін перейшов від короткострокових спекулянтів до довгострокових власників, які забирають монети з бірж. Розворот цієї тенденції вказує на тиск продажів у найближчій перспективі. Тож біткоін обвал статися не повинен.

Пошуковий інтерес Google

Простий, але ефективний спосіб оцінити загальний інтерес до біткоіна. Зазвичай нові та роздрібні інвестори шукають терміни на кшталт «біткоін». Іноді приглушений обсяг пошуку може також вказувати на те, що за ралі можуть стояти інституційні інвестори, а роздрібні інвестори можуть приєднатися до них після досягнення цінового піку.

Накопичення біткоіна великими гравцями

Корпорації, що інвестують у біткоін, часто дотримуються довгострокової стратегії. У міру того як дедалі більше компаній прислухатимуться до криптовалюти, її використання зростатиме. Це створить ефект доміно і підвищить вартість біткоіна як активу. В іншому разі, якщо компанії почнуть ліквідувати свої активи, ціна, найімовірніше, впаде. Більшість компаній, що інвестують у криптовалюту, є публічними, тому їхні дії можна легко відстежити. Ви також можете використовувати калькулятор валют біткоін, щоб стежити за вартістю різних активів.

Активна пропозиція

Активна пропозиція криптовалюти також є індикатором менталітету «ходлера». У міру зменшення активної пропозиції власники біткоіна схиляються до того, щоб приховати свої монети, що ще більше знижує доступність монети для продажу. Незважаючи на волатильність біткоіна, власники біткоіна відмовляються продавати його, що говорить про те, що вони вірять у подальше зростання його ціни.

Ви просто зараз можете почати торгувати криптовалютами на біржі https://www.bybit.com/uk-UA/.

Об авторе

marroneart administrator