Способи отримати криптовалюту безкоштовно

Автор:marroneart

Способи отримати криптовалюту безкоштовно

Є безліч способів отримати криптовалюту безкоштовно. Про них ми поговоримо у цій статті.

Як отримати криптовалюту безкоштовно

  • Стейкінг. Тримати монету із системою доказу ставки. Ви можете отримувати пасивний дохід, тримаючи в гаманці монету із системою доказу ставки, це називається стейкінг. Більшість монет, які виплачують криптовалюту власникам, вимагають, щоб ви тримали значну кількість монет. Однак є кілька монет, які виплатять будь-яку суму. Ми пропонуємо звернути увагу на стейкінг. Купити монети можна на сайті https://www.bybit.com/ru-RU/
  • Запустіть майстерноду. Якщо ви запускаєте майстерноду (для цього потрібна певна кількість монет, яка в деяких випадках може бути значною), вам виплачуються відсотки на монети, що зберігаються. По суті це різновид стейкінгу.
  • Мати криптовалюту в гаманці (але не на біржі), коли відбувається жорсткий форк, що створює нові монети. Наприклад, власники біткоінів отримали по одній «безкоштовний» BCH (Bitcoin Cash) за кожен BTC (біткоін), яким вони володіли, коли у серпні 2017 року стався жорсткий форк Bitcoin Cash. Очевидно, що це абсурдно вигідна угода (хоча за таких «розділів» виникає ризик падіння ціни вихідного активу). Ми рекомендуємо цей спосіб, він найрозумніший із усіх представлених у списку (хоча й не позбавлений ризиків).
  • Мати криптовалюту в гаманці, коли відбувається airdrop (airdrop схожий на форк, оскільки він виробляє безкоштовні монети для власників монет, різниця в тому, що монети розповсюджуються, а не створюється копія блокчейна).
  • Позичайте монети через біржу для позик, маржинального фінансування та багато іншого. Існує безліч платформ для кредитування та запозичення монет, плюс маржинальні платформи будуть платити вам за кредитування ваших монет для маржинального фінансування. Деякі монети платитимуть досить високі ставки за кредитування, але це буде змінна ставка, яка змінюється для кожної монети.
  • Видобуток монет. Якщо у вас є комп’ютер, ви можете отримати безкоштовну криптовалюту шляхом майнінгу. Єдине, що слід зазначити, це те, що майнінг потребує часу + електроенергії. Споживчий CPU або GPU видобуває дуже мало монет, але ті монети, які ви видобуваєте, будуть «безкоштовними» (тобто безкоштовними за вирахуванням вартості електроенергії та початкової вартості обладнання). Якщо ви не збираєтеся вкладати гроші в майнер на базі ASIC, то це може спрацювати лише як хобі.
  • Створити NFT. Ви можете продавати NFT і ви можете створити NFT досить легко на таких платформах NFT, як OpenSea.
  • Заробляйте криптовалюту, навчаючись. Coinbase Earn та інші платформи будуть платити вам невеликі суми криптовалюти за навчання криптовалютам.

Розпочати інвестувати в криптовалюти можна на сайті https://www.bybit.com/uk-UA/. Тут на вас також будуть чекати певні додаткові інструменти, котрі можуть стати цікавими для трейдера.

Об авторе

marroneart administrator