Як проходить реєстрація на сайті електронного майданчика

Автор:marroneart

Як проходить реєстрація на сайті електронного майданчика

Вибір електронного майданчика для участі в торгах – це не такий важкий процес, яким його уявляють деякі учасники. Насправді все працює досить просто і вам буде потрібно лише приділити цьому питання трішки власного часу. Перший момент, який потрібно взяти до уваги – це акредитація в ProZorro. Перевіряється все це елементарним чином і вам достатньо просто перейти на сайт цієї системи й впевнитися в тому, що там наявний відповідний ресурс. Зробити це не так важко, тому особливих проблем з цим питанням виникати не повинно.

По можливості, варто звернути увагу на репутацію, дату створення, наявність всіх зручностей й тому подібні моменти. Ви можете звернути свою увагу на сайт tender.uub.com.ua, який в цьому плані все ще вважається дуже цікавим варіантом. Головне – це впевнитися в тому, що цей ресурс підходить вам і саме його використання буде для вас зручним.

Як пройти реєстрацію на сайті?!

В цілому, цей процес можна назвати стандартним, так як вам потрібно буде придумати логін, пароль й так далі. Особливу увагу варто приділяти саме паролю, який повинен бути максимально важким.

Але все не так просто і є декілька важливих моментів, які також потрібно взяти до увага. Мова йде про певний перелік документів, які потрібно прикласти до своєї заявки і цей момент є по-справжньому важливим:

  • Пакет документів – важливо, щоб ви з самого початку завантажили всі відповідні документи, які вам знадобляться в той момент, коли ви будете відправляти заявку для участі в тендері;
  • Заявка для реєстрації – тобто, вам потрібно буде заповнити відповідні блоки й вказати в них більш детальну інформацію про себе;
  • Дані про своєчасну сплату податків – мова йде про документ, який є підтвердженням того, що ваша компанія не має ніяких проблем зі сплатою податків;
  • Копія документів про юридичних та фізичних осіб, які мають пряме відношення до компанії та її діяльності.

Це і є декілька основних та дуже важливих моментів, які вам потрібно брати до уваги. Тому, якщо у вас є час, вам варто звернути увагу на всі ці моменти. Зробити це не так важко, тому особливих проблем з реєстрацією на сайті у вас виникати не повинно.

Якщо ж у вас є ще якісь питання, які стосуються безпосередньо реєстрації на електронному майданчику, то ви можете знайти на них відповідь, скориставшись послугами технічної підтримки електронного майданчика.

Об авторе

marroneart administrator